Home

 

My-Peony bloeiend van start!

mei 2016

My-Peony, het merk dat staat voor een uniek assortiment pioenen van topkwekers, is het seizoen bloeiend gestart. Tijdens een feestelijke bijeenkomst werd de beleving van de pioen door de kwekers zelf nader toegelicht.

Via het My-Peony platform en de vernieuwde website bieden de pioenenkwekers uit Nederland hun volledige assortiment aan.

Bloemenkwekers bestellen online
Via de website van My-Peony kan bij kwaliteitskwekers snijbloemen worden gekocht. Waaronder die van Boon Pioenrozen. Met vernieuwende soorten, innoverende koeltechnieken en een enorme dosis passie streeft My-Peony ernaar om een inspiratiebron te zijn voor bloemenkwekers en kopers wereldwijd.

Daarnaast is My-Peony continu op zoek naar verbeteringen. Met vernieuwende soorten, innoverende koeltechnieken en een enorme dosis passie streeft My-Peony ernaar om een inspiratiebron te zijn voor bloemenkwekers en kopers wereldwijd.

Mooiste pioen 2016: Command Performance
Tijdens de zomerbloemenen show in de Keukenhof vond een verkiezing plaats van de mooiste pioen. Uit het grote assortiment aan pioenrozen werd door het publiek gekozen voor: Paeonia Command Performance. Klik hier voor meer informatie over Command Performance.


Pioen Command Performance

 

 

 


 

 
 

 

 

2005 - 2017 Boon Pioenrozen | Home | Disclaimer | Privacy | Contact